Om Soneterapi

free-foot-reflexology-chart1Det menneskelige legeme er en hårfin avbalansert maskin hvor alle ting arbeider sammen for det felles beste.
Dessverre er vi i våre dager omgitt av en mengde «miljøgifter,» som tilsetningsstoffer i næringsmidler, medisiner, forurensning, stress, forkjærte arbeidsstillinger, ensidig kosthold osv..
Disse stadige påvirkningene svekker våre motstandskraft, slik at vi rammes av hva vi kan kalle «civilisiasjons-bivirkninger.»
Vitenskapen oppfinner flere og flere midler som kan lindre, slik at vi ikke merker at vi har dem, men årsakene til problemene blir ikke løst, og vi blir bare mer og mer svekket.

Soneterapi er en reflexterapi, som i sin grunnform går ut på å trykkpåvirke bestemte kroppsarealer, slik at en normaliserende effekt vil iverksettes i syke organer og kroppsdeler andre steder i kroppen.

Alle vitale organer, kjertler og muskelgrupper svarer til spesielle soner i fotsålen. Når sykdom forekommer et sted i kroppen, samles krystaller under huden i fotsålene i den sonen som hører til det sykdomsbefengte organet. Ved massasje under foten brytes krystallene ned og gjenoppretter balanse.
Et intervju samt undersøkelse av fotsålene vil gi en oversikt over hvor det er ubalanse og hvilken behandlingsstrategi som skal gjennomføres.

Det er ikke bare bilen som har godt av jevnlig service, vi trenger det vi også.

Unn din kropp å komme i balanse og du vil føle deg mye bedre på alle måter, både fysisk og psykisk.